Ondanks dat het nieuwe bestuur al een poosje geleden is begonnen, dan hier toch een korte introductie.

Philip (Voorzitter) 

Hallo allemaal, ik ben Philip en ik ben 21 jaar oud. Ik ben opgegroeid in West-Friesland (dat ligt niet in Friesland maar in Noord-Holland!) en ben in 2015 naar het verre oosten gekomen. Sinds 2016 ben ik lid van deze prachtige vereniging. Ik ben op dit moment bezig met de master Industrial Engineering Management. Afgelopen jaren heb ik al enige ervaring op kunnen doen met het rijden van wedstrijden. Deze lijn hoop ik door te trekken aankomend jaar. Zo hoop ik weer mee te doen aan de studentencups en een aantal andere wedstrijden. Een groot doel is natuurlijk het NSK in september op onze eigen campus! Verder hoop ik nog een aantal leuke tochten te rijden zowel in het buitenland als in Nederland. In mijn bestuursjaar hoop ik dat ik de vereniging weer eens stapje verder kan helpen op alle vlakken en een groot succes te maken van zowel het NSK als het 10e lustrum!

Jesse (Vice-Voorzitter) 

Ik ben Jesse en ik zal in het jaar 18-19 jullie vicevoorzitter zijn. In 2016 ben ik hier begonnen met de studie industrieel ontwerpen. Ik doe sinds mijn tiende aan wielrennen maar ik ben helaas pas een jaar lid bij Klein Verzet. Vanaf het begin ben ik enthousiast geworden over de groep en het activisme binnen deze groep. Tijdens mijn bestuursjaar wil ik me met name focussen op het nieuwe kledingontwerp en het NSK wat er aan komt. En dan bedoel ik de organisatie en het winnen van het NSK ; )

Timothy (Penningmeester)

Hoi, Ik ben Timothy, 26 jaar oud en zal in het jaar 18-19 de rol van penningmeester vervullen. Oorspronkelijk kom ik uit Hoofddorp en ben in 2015 naar Enschede verhuisd voor mijn pre- en aanvullend de echte master Nanotechnology. Het heeft helaas een tijdje geduurd voordat ik lid ben geworden bij deze mooie vereniging en ben dus nog maar lid sinds 2017. Ik ben zelf vooral van het rustig toeren en wedstrijden zal je mij dus niet zien fietsen. Met mijn bestuursjaar hoop ik een bijdrage te leveren aan de vereniging en gezamenlijk met mijn medebestuursleden een mooi jaar neer te zetten.

Nick (Secretaris) 

Hallo lezer, ik ben Nick, ik ben 20 jaar oud en ik heb dit jaar de eer jullie secretaris te mogen zijn. Ik kom uit Kollumerzwaag (dat ligt wel in Friesland!) en woon sinds 2016 in het mooie Enschede. Ik zit momenteel in het tweede jaar van mijn bachelor Civiele Techniek en het is tevens mijn tweede jaar bij Klein Verzet. Ik ben als toerder begonnen, maar afgelopen jaar heb ook ik mijn eerste wedstrijdjes gereden. Dit jaar wil ik graag meer wedstrijden rijden en dan vooral de studentencups met als slotstuk het NSK op de campus. Verder staat er in de zomervakantie nog een cyclo op het programma waar de vorm natuurlijk goed moet zijn. Als secretaris zullen de meeste mailtjes die jullie krijgen van mij komen. Daarnaast houd ik onder andere de ledenadministratie bij en zal ik me bezig houden met het lustrum. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit een mooi lustrumjaar gaat worden!