Na de organisatie van het Nederlands Studenten Kampioenschap in 2019 en de ronde van Enschede in 2021 is de wedstrijdcommissie op zoek gegaan naar manieren om de wedstrijd georganiseerd door Klein Verzet nog spectaculairder te maken. Dat leidde tot de ten Tusscher wielerronde van Lonneker. Een echt Nederlands criterium op een parcours met 7 bochten op 1,2 km, het loopt langs de kermis en de feesttent. Hieronder lees je er meer over.

Programma

16.30 Dikke banden race
17.15 Dames elite/belofte/amateurs
18.45 Heren elite/belofte/amateurs
21.00 Live muziek

Parcours

Inschrijven

De inschrijving verloopt via de KNWU, het evenement is hier te vinden:
www.knwu.nl/wegwielrennen/evenement/5825
Om in te schrijven is een KNWU licentie verplicht.

Dikke banden race

Ook voor de kleine fietsers is er wat te beleven! Kinderen van 7 tot en met 12 jaar kunnen deelnemen aan de dikke banden race. Inschrijven voor de race is gratis en kan ter plekke of via de volgende link.

https://ready2race.teamjumbovisma.nl/wedstrijden/1196643-dikke-banden-race-lonneker/1196642-10-06-2022-ten-tisscher-ronde-van-lonneker/

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers is er natuurlijk ook geen koers. Wil jij helpen met het mogelijk maken van de wedstrijd? Je kunt je aanmelden via de volgende link. Aanmelden is mogelijk voor verschillende tijden. Wij zorgen voor iets te eten en drinken voor vrijwilligers.

https://forms.gle/XHXpyVDFGAEAHcbA8

Permanence, parkeren en kleedkamers

Deze zijn alle drie bij Lonneker Sportvereniging L.S.V. In de rest van het dorp is weinig tot geen parkeergelegenheid dus we raden sterk aan om hier te parkeren.

Het adres is Spölminkkamp 40.

https://goo.gl/maps/n5eBjyQaVMVmfMVV6