Heb je interesse in een commissie? Neem contact op met de commissie of vraag het bestuur (contactformulier).

Barcommissaris

Een aantal keer per jaar staat Klein Verzet een dag achter de bar van het sportcentrum. De leden van Klein Verzet zorgen tijdens een dergelijke dag dat de bezoekers van het sportcentrum worden voorzien van koffie, thee, fris, een biertje of een hapje te eten. De barcommissaris zorgt er voor dat het barrooster gevuld wordt, de leden die een bardienst draaien weten wat zij moeten doen en dat de barteamshirts schoon zijn.

Evenementencommissie

Klein Verzet doet meer dan doordeweeks trainingen organiseren. Zo worden er ook fietsweekenden georganiseerd. De afgelopen jaren gaan we tijdens het hemelvaartweekend naar de Vogezen. Naast het fietsen is er ook ruimte voor gezelligheid zoals verenigingsuitjes en toernooien. De evenementencommissie zorgt er voor dat deze activiteiten georganiseerd worden.

GOW commissie

Samen met de Tubanters uit Hengelo organiseert Klein Verzet een crosswedstrijd op de campus van de Universiteit Twente. Deze veldwedstrijd valt onder de GOW competitie. Vaak wordt hierna ook nog gestreden om de mooie titel UTK veldrijden.

Kascommissie

De kascommissie ondersteunt en controleert de penningmeester van Klein Verzet. De leden van de kascommissie staan altijd klaar voor gevraagd en ongevraagd advies. Hiernaast controleren zij of de boekhouding op orde is.

MTB-commissaris

De MTB-commissaris organiseert de wekelijkse mountainbiketrainingen door de bossen van Twente.

PR commissie

De PR commissie verzorgd de stukjes op de website, het Verzetje, flyers, posters en promotie/communicatie via andere kanalen. De commissie zorgt dat mensen stukken schrijven voor de website/ het Verzetje en schrijven zelf stukjes. Ze zetten het clubblad in elkaar en zorgen er voor dat ieder lid van Klein Verzet een exemplaar krijgt.

Technische commissie

De technische commissie helpt de leden van Klein Verzet bij technische mankementen aan de fietsen van de leden. Dit doen ze op persoonlijk verzoek, maar ook door het organiseren van een sleutelavond. Hiernaast beheren zij het sleutelhok en de huurfietsen.

Toercommissie

Twente is een prachtige omgeving om doorheen te toeren op de fiets. De toercommissie verzorgt daarom toertrainingen door dit prachtige landschap. Hiernaast organiseren zij diverse toertochten, zoals de pannenkoekentocht en de ijsboerderijentocht.

Wedstrijdcommissie

De wedstrijdcommissie begeleidt de snelle mannen en vrouwen van Klein Verzet. De wedstrijdcommissie zorgt er voor dat de wedstrijdrenners op de hoogte zijn van wedstrijden en organiseren het UTK wielrennen, het UTK tijdrijden en de studentencup.