4People detacheert technische professionals bij toonaangevende organisaties binnen Engineering en Bouw, Infra & Milieu. We zijn landelijk actief vanuit vier regiokantoren: Den Bosch, Rotterdam, Groningen en de hoofdvestiging in Hengelo.

Wij zijn er voor technische professionals op MBO+, HBO, WO en PhD-niveau die op zoek zijn naar een uitdagende werkplek voor lange of kortere tijd. 4People biedt als werkgever de mogelijkheid om zowel op permanente als op tijdelijke basis projecten uit te voeren of desgewenst in dienst te treden bij onze opdrachtgever.

De persoonlijke ambities en ontwikkeling van onze professionals staan centraal. Door deze persoonlijke werkwijze zorgt 4People voor de juiste carrièrestap en zijn wij dé partner in elke fase van uw loopbaan, van ambitieuze starter tot ruim ervaren professional.

Interflon is wereldwijd actief op het gebied van het verlagen van onderhoudskosten en energieverbruik met behulp van smeermiddelen die de wrijving sterker verlagen dan gewone petrochemische smeerstoffen. 99% van de producten heeft geen CMR-registratie, zodat ze bijdragen aan een veilige werkomgeving en bedrijven helpen bij het vervangingsbeleid.

Hierdoor heeft Interflon een grootschalige en diepgaande specialisatie op het gebied van smering en is in staat onderhoudskosten te verlagen, energiebesparingen te realiseren en oplossing te bieden voor vrijwel alle smeertechnische vraagstukken in vrijwel elke sector van de industrie.

Interflon Fin Super is een droogsmeermiddel met MicPol®, met zeer goede reinigende-, smerende- en beschermende werking. Kruipt, lost vuil op, verdrijft vocht en smeert beter en langer dan conventionele smeerolie. Laat een schone, droge smeerfilm achter die niet druipt, niet vlekt, geen stof of vuil aantrekt en langdurig beschermt tegen vocht en roestvorming.

Wie bij Fietsenwinkel Ten Tusscher  binnenkomt, stapt in een wereld van kwalitatief goede fietsen, uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Ondergebracht in speciale shop in shops zijn Cannondale, Specialized en Trek de blikvangers van onze winkel. Naast de fietsen vindt u hier werkelijk ook alle accessoires, fietsonderdelen en kleding van deze merken. Uiteraard vind u bij ons ook nog een aantal andere speciale fietsmerken zoals Cipollini, Opencycle, Idworx, Gaastra en Brompton.

Bij ons in de winkel zijn er In Store Concepten van alle grote merken zoals Cannondale, Trek en Specialized. Een gigantisch groot assortiment met de beste fietsen staan klaar voor u om te testen. Natuurlijk staan ook onze collega’s klaar om u alle ins en outs te geven over alles wat onze fietsenwinkel te bieden heeft.

Ten Tusscher staat voor kwaliteit en service. Geen vraag is ons te gek en ons streven is dat u altijd het maximale uit uw fiets haalt. Niet alleen hebben wij een grote collectie fietsen, ook hebben wij een zeer groot assortiment accessoires, kleding en andere toebehoren.

Sisu – betekent een groep persoonlijke kwaliteiten, d.w.z. uithoudingsvermogen, koppigheid, wilskracht, standvastigheid, maar ook moed, trots en vastberadenheid om tegen alle verwachtingen in doelen te bereiken. Het woord heeft een positieve betekenis. Het wordt beschouwd als een nationaal kenmerk van de Finnen.

Het merk Sisu is opgericht in 2010, voor de liefde voor sport en schoonheid. Dankzij een ervaren team wordt elk Sisu-product niet alleen gekenmerkt door uitstekende afwerking, maar ook door een uniek ontwerp.

Ons doel is continue ontwikkeling. We zijn nog steeds op zoek naar nieuwe technologische oplossingen of inspiratie met betrekking tot het verschijnen van nieuwe collecties. Onze klanten zijn onder andere onze inspiratie, de drijvende kracht om te blijven groeien, steeds hogere doelen te bereiken … wees gewoon Sisu.

Sporthomed is het bedrijf van Wolter Kluivers, sportarts en orthomanueel arts. Door deze combinatie worden de kennis en vaardigheden van twee specialismen verenigd. Dit is erg handig voor de patiënt. Bij Sporthomed bent u daardoor op het juiste adres bij klachten van het bewegingsapparaat en sportblessures in het bijzonder. Tevens is het het adres voor sportmedische onderzoeken, sportkeuringen en medische begeleiding bij uw sport.

Dokter Kluivers is al sinds 1994 werkzaam in Enschede en omstreken. Hij beschikt dus over een grote ervaring in de behandeling van sportblessures en algemene klachten van het bewegingsapparaat. De combinatie orthomanueel – sportarts geeft een aanzienlijke meerwaarde bij het diagnosticeren en behandelen van sportblessures. Ook de niet-sporter profiteert van deze kennis en ervaring.