4People detacheert technische professionals bij toonaangevende organisaties binnen Engineering en Bouw, Infra & Milieu. We zijn landelijk actief vanuit vier regiokantoren: Den Bosch, Rotterdam, Groningen en de hoofdvestiging in Hengelo.

Wij zijn er voor technische professionals op MBO+, HBO, WO en PhD-niveau die op zoek zijn naar een uitdagende werkplek voor lange of kortere tijd. 4People biedt als werkgever de mogelijkheid om zowel op permanente als op tijdelijke basis projecten uit te voeren of desgewenst in dienst te treden bij onze opdrachtgever.

De persoonlijke ambities en ontwikkeling van onze professionals staan centraal. Door deze persoonlijke werkwijze zorgt 4People voor de juiste carrièrestap en zijn wij dé partner in elke fase van uw loopbaan, van ambitieuze starter tot ruim ervaren professional.

Ingenieursbureau Sparkling Projects uit Apeldoorn ontwerpt en realiseert duurzame oplossingen op het gebied van industriële koudetechniek, warmtepompen en zonne-energie. Het team van Sparkling Projects bestaat uit 20 creatieve professionals die opdrachtgevers adviseren en ondersteunen in hun zoektocht naar innovatieve oplossingen voor een duurzame toekomst en interessante subsidiemogelijkheden. De klantenkring van varieert van vissers en fruittelers tot chemische bedrijven, logistieke bedrijven, retail- en levensmiddelenindustrie. Sparkling Projects helpt bij het realiseren van duurzaamheidsambities en omdat het team blijft groeien zoeken zij:

Adviseurs met innovatiekracht

Heb jij affiniteit met één van onderstaande werkvelden?

  • Zon-PV
  • Koeltechniek
  • Warmtepompen
  • E-installatie
  • W-installatie
  • Subsidies

En sta je te popelen om een bijdrage te leveren aan de energietransitie? Dan komen we graag met je in contact. Goed om te weten: wie bij ons komt werken, kan een fiets met een waarde tot € 3.000,- samenstellen!

https://www.sparklingprojects.nl/vacatures/adviseurs-met-innovatiekracht

Senior adviseur utiliteit

Vanuit een industriële omgeving komen wij met warmtepomp en restwarmte in de utiliteit. Wij zijn BRL 9500 en Scope 12 gecertificeerd en hebben 3 BREEAM experts in dienst. Als senior adviseur utiliteit ben je het visitekaartje voor dit werkgebied en financieel, technisch en organisatorisch verantwoordelijk voor toonaangevende projecten.

https://www.sparklingprojects.nl/vacatures/senior-adviseur-utiliteit

Spreekt de functie je aan? Dan komen we graag met je in contact. Goed om te weten: wie bij ons komt werken, kan een fiets met een waarde tot € 3.000,- samenstellen!

Wie bij Fietsenwinkel Ten Tusscher  binnenkomt, stapt in een wereld van kwalitatief goede fietsen, uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Ondergebracht in speciale shop in shops zijn Cannondale, Specialized en Trek de blikvangers van onze winkel. Naast de fietsen vindt u hier werkelijk ook alle accessoires, fietsonderdelen en kleding van deze merken. Uiteraard vind u bij ons ook nog een aantal andere speciale fietsmerken zoals Cipollini, Opencycle, Idworx, Gaastra en Brompton.

Bij ons in de winkel zijn er In Store Concepten van alle grote merken zoals Cannondale, Trek en Specialized. Een gigantisch groot assortiment met de beste fietsen staan klaar voor u om te testen. Natuurlijk staan ook onze collega’s klaar om u alle ins en outs te geven over alles wat onze fietsenwinkel te bieden heeft.

Ten Tusscher staat voor kwaliteit en service. Geen vraag is ons te gek en ons streven is dat u altijd het maximale uit uw fiets haalt. Niet alleen hebben wij een grote collectie fietsen, ook hebben wij een zeer groot assortiment accessoires, kleding en andere toebehoren.

KempiWheels bouwt allerlei soorten wielen op maat. Racefietsen, mountainbikes, gravelbikes, tourfietsen en ga zo maar door. Daarnaast ben je voor onderhoud/reparatie van alle wielsets bij KempiWheels aan het juiste adres.

Fabriekswielen zijn vaak zo licht mogelijk, wat niet per se het optimale hoeft te zijn voor een renner. Uit onvrede hierover is Arnout van KempiWheels begonnen met het zelf spaken van wielen. Een handgespaakte wielset kun je exact zo dimensioneren als je zelf wilt. Met een gekozen combinatie van een naaf, velg en het type/aantal spaken krijg je een wielset die precies aansluit bij jouw eigen wensen en budget.