4People detacheert technische professionals bij toonaangevende organisaties binnen Engineering en Bouw, Infra & Milieu. We zijn landelijk actief vanuit vier regiokantoren: Den Bosch, Rotterdam, Groningen en de hoofdvestiging in Hengelo.

Wij zijn er voor technische professionals op MBO+, HBO, WO en PhD-niveau die op zoek zijn naar een uitdagende werkplek voor lange of kortere tijd. 4People biedt als werkgever de mogelijkheid om zowel op permanente als op tijdelijke basis projecten uit te voeren of desgewenst in dienst te treden bij onze opdrachtgever.

De persoonlijke ambities en ontwikkeling van onze professionals staan centraal. Door deze persoonlijke werkwijze zorgt 4People voor de juiste carrièrestap en zijn wij dé partner in elke fase van uw loopbaan, van ambitieuze starter tot ruim ervaren professional.

Ingenieursbureau Sparkling Projects uit Apeldoorn ontwerpt en realiseert duurzame oplossingen op het gebied van industriële koudetechniek, warmtepompen en zonne-energie. Het team van Sparkling Projects bestaat uit 20 creatieve professionals die opdrachtgevers adviseren en ondersteunen in hun zoektocht naar innovatieve oplossingen voor een duurzame toekomst en interessante subsidiemogelijkheden. De klantenkring van varieert van vissers en fruittelers tot chemische bedrijven, logistieke bedrijven, retail- en levensmiddelenindustrie. Sparkling Projects helpt bij het realiseren van duurzaamheidsambities en omdat het team blijft groeien zoeken zij:

Adviseurs met innovatiekracht

Heb jij affiniteit met één van onderstaande werkvelden?

  • Zon-PV
  • Koeltechniek
  • Warmtepompen
  • E-installatie
  • W-installatie
  • Subsidies

En sta je te popelen om een bijdrage te leveren aan de energietransitie? Dan komen we graag met je in contact. Goed om te weten: wie bij ons komt werken, kan een fiets met een waarde tot € 3.000,- samenstellen!

https://www.sparklingprojects.nl/vacatures/adviseurs-met-innovatiekracht

Senior adviseur utiliteit

Vanuit een industriële omgeving komen wij met warmtepomp en restwarmte in de utiliteit. Wij zijn BRL 9500 en Scope 12 gecertificeerd en hebben 3 BREEAM experts in dienst. Als senior adviseur utiliteit ben je het visitekaartje voor dit werkgebied en financieel, technisch en organisatorisch verantwoordelijk voor toonaangevende projecten.

https://www.sparklingprojects.nl/vacatures/senior-adviseur-utiliteit

Spreekt de functie je aan? Dan komen we graag met je in contact. Goed om te weten: wie bij ons komt werken, kan een fiets met een waarde tot € 3.000,- samenstellen!

At MoveLab we create the best fitness experience for the some of the most progressive fitness brands in the world. We?re helping Olympians and world class rowers to shave of the next couple of milliseconds by providing them withthe tools they need using their RP3. The next day we are working on getting an indoor biking experience fine tuned so that gym-goers are able to reach their fitness goals.
Our most recent venture is focused on a fully integrated workout experience that covers a range of devices by WATERROWER | NOHRD. We are in the midst of solving how to create a single workout experience while, for example, switching from cycling to weight training back to
finishing up your workout with a piece of rowing.
Located in Enschede with a small team of experts we are always looking for those enthusiastic (product-) developers with affinity for sports. Interested in learning more? Reach out and we will have a cup of coffee!

Wie bij Fietsenwinkel Broekhuis binnenkomt, stapt in een wereld van
kwalitatief goede fietsen, uitstekende productkennis en een uitmuntende
service. Ondergebracht in speciale shop-in-shops zijn onder andere
Cannondale en Trek de blikvangers van onze winkel. Naast de fietsen vind
je hier werkelijk ook alle accessoires, fietsonderdelen en kleding van deze
merken. Uiteraard vind je bij ons ook nog een aantal andere speciale
fietsmerken zoals Basso, Pinarello en Giant.

Bij ons in de winkel zijn er In Store Concepten van alle grote merken zoals
Cannondale, Trek en Riese & Müller. Een gigantisch groot assortiment met
de beste fietsen staan klaar voor u om te testen. Natuurlijk staan ook onze
collega’s klaar om je alle ins en outs te geven over alles wat onze
fietsenwinkel te bieden heeft.
Ten Tusscher staat voor kwaliteit en service. Geen vraag is ons te gek en
ons streven is dat je altijd het maximale uit jouw fiets en fietservaring haalt.

FPS Bouw zorgt ervoor dat de brandveiligheid van uw panden goed geregeld is. We zetten uw belang en de noodzaak van de brandveiligheid voorop. We zijn uw partner en ondersteunen u het gehele proces, van een kwalitatief plan, communicatie met belanghebbenden tot de juiste oplevering.

Mallorca is voor wielrenners een van de meest geliefde plekken voor een trainingsstage in het voorjaar of najaar. De reden hierachter is de unieke combinatie van zeer afwisselend landschap (vlak, heuvels, bergen, het is er allemaal), mild klimaat, zeer goed onderhouden netwerk van rustige wegen, en ruime selectie aan goede hotels die buiten het zomerseizoen veel capaciteit hebben en heel betaalbaar zijn. Mallorca heeft daarbij een oppervlakte van ongeveer 10% van Nederland, een flinke provincie dus, waardoor je veel afwisselende routes kunt kiezen.
Rompelberg Cycling Holidays is in handen van en wordt geleid door oud KV-lid Jetse Scholma, die in 2007 afstudeerde (Chemische Technologie) en in 2016 promoveerde aan de UT. Tijdens zijn studie werkte hij een seizoen als fietsgids op Mallorca, ontmoette de jongste dochter van de eigenaars en nam 20 jaar later het bedrijf over van zijn schoonouders.
KV leden ontvangen bij Rompelberg een korting van 15% op de fietshuur. Ook zijn er regelmatig seizoensfuncties beschikbaar, bv als gids, mecanicien, servicemedewerker of logistieke medewerker.

KempiWheels bouwt allerlei soorten wielen op maat. Racefietsen, mountainbikes, gravelbikes, tourfietsen en ga zo maar door. Daarnaast ben je voor onderhoud/reparatie van alle wielsets bij KempiWheels aan het juiste adres.

Fabriekswielen zijn vaak zo licht mogelijk, wat niet per se het optimale hoeft te zijn voor een renner. Uit onvrede hierover is Arnout van KempiWheels begonnen met het zelf spaken van wielen. Een handgespaakte wielset kun je exact zo dimensioneren als je zelf wilt. Met een gekozen combinatie van een naaf, velg en het type/aantal spaken krijg je een wielset die precies aansluit bij jouw eigen wensen en budget.