4People detacheert technische professionals bij toonaangevende organisaties binnen Engineering en Bouw, Infra & Milieu. We zijn landelijk actief vanuit vier regiokantoren: Den Bosch, Rotterdam, Groningen en de hoofdvestiging in Hengelo.

Wij zijn er voor technische professionals op MBO+, HBO, WO en PhD-niveau die op zoek zijn naar een uitdagende werkplek voor lange of kortere tijd. 4People biedt als werkgever de mogelijkheid om zowel op permanente als op tijdelijke basis projecten uit te voeren of desgewenst in dienst te treden bij onze opdrachtgever.

De persoonlijke ambities en ontwikkeling van onze professionals staan centraal. Door deze persoonlijke werkwijze zorgt 4People voor de juiste carrièrestap en zijn wij dé partner in elke fase van uw loopbaan, van ambitieuze starter tot ruim ervaren professional.

Sparkling Projects is gespecialiseerd ingenieursbureau in industriële koudetechniek en warmtepompen. Warmtepompen zijn het hart van de energietransitie om stoom en verwarmingsketels te verduurzamen, koeltechniek is goed voor 15% van het industrieel elektragebruik. De klantenkring varieert van vissers en fruittelers tot chemische bedrijven, logistiek, retail en levensmiddelenindustrie.

Sparkling Projects is innovatief, creatief, energiek en eerlijk. We groeien al jaren met 10% per jaar en staan altijd open voor mensen die praktisch aan de slag willen in de industriële energietechniek. Sparkling Projects is gevestigd in Apeldoorn.

Er zijn op dit moment 2 vacatures beschikbaar bij Sparkling Projects:

Subsidie adviseur – Als subsidie adviseur bij Sparkling Projects begeleid je klanten van begin tot eind bij subsidietrajecten. Het gaat hierbij vooral om subsidies voor grote investeringsprojecten in technische installaties. Je houdt je onder andere bezig met het aanvragen van de subsidies en het onderhouden van klantcontacten, en je schakelt collega’s in voor het complexere rekenwerk. Geïnteresseerd? Zie: https://www.sparklingprojects.nl/vacatures/subsidie-adviseur.

Adviseur elektrotechniek / zon-PV – Als adviseur elektrotechniek / zon-PV bij Sparkling Projects zorg je voor de integratie van zon-PV en andere installaties met de bestaande energie-infrastructuur. Hiermee lever je een bijdrage aan het verduurzamen van de industriële bebouwde omgeving. Bij onze klanten gaat het veelal om industriële koelinstallaties, zware productieprocessen en warmtepompen. Geïnteresseerd? Zie: https://www.sparklingprojects.nl/vacatures/adviseur-elektrotechniek-zon-pv

Interflon is wereldwijd actief op het gebied van het verlagen van onderhoudskosten en energieverbruik met behulp van smeermiddelen die de wrijving sterker verlagen dan gewone petrochemische smeerstoffen. 99% van de producten heeft geen CMR-registratie, zodat ze bijdragen aan een veilige werkomgeving en bedrijven helpen bij het vervangingsbeleid.

Hierdoor heeft Interflon een grootschalige en diepgaande specialisatie op het gebied van smering en is in staat onderhoudskosten te verlagen, energiebesparingen te realiseren en oplossing te bieden voor vrijwel alle smeertechnische vraagstukken in vrijwel elke sector van de industrie.

Interflon Fin Super is een droogsmeermiddel met MicPol®, met zeer goede reinigende-, smerende- en beschermende werking. Kruipt, lost vuil op, verdrijft vocht en smeert beter en langer dan conventionele smeerolie. Laat een schone, droge smeerfilm achter die niet druipt, niet vlekt, geen stof of vuil aantrekt en langdurig beschermt tegen vocht en roestvorming.

Wie bij Fietsenwinkel Ten Tusscher  binnenkomt, stapt in een wereld van kwalitatief goede fietsen, uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Ondergebracht in speciale shop in shops zijn Cannondale, Specialized en Trek de blikvangers van onze winkel. Naast de fietsen vindt u hier werkelijk ook alle accessoires, fietsonderdelen en kleding van deze merken. Uiteraard vind u bij ons ook nog een aantal andere speciale fietsmerken zoals Cipollini, Opencycle, Idworx, Gaastra en Brompton.

Bij ons in de winkel zijn er In Store Concepten van alle grote merken zoals Cannondale, Trek en Specialized. Een gigantisch groot assortiment met de beste fietsen staan klaar voor u om te testen. Natuurlijk staan ook onze collega’s klaar om u alle ins en outs te geven over alles wat onze fietsenwinkel te bieden heeft.

Ten Tusscher staat voor kwaliteit en service. Geen vraag is ons te gek en ons streven is dat u altijd het maximale uit uw fiets haalt. Niet alleen hebben wij een grote collectie fietsen, ook hebben wij een zeer groot assortiment accessoires, kleding en andere toebehoren.

Sporthomed is het bedrijf van Wolter Kluivers, sportarts en orthomanueel arts. Door deze combinatie worden de kennis en vaardigheden van twee specialismen verenigd. Dit is erg handig voor de patiënt. Bij Sporthomed bent u daardoor op het juiste adres bij klachten van het bewegingsapparaat en sportblessures in het bijzonder. Tevens is het het adres voor sportmedische onderzoeken, sportkeuringen en medische begeleiding bij uw sport.

Dokter Kluivers is al sinds 1994 werkzaam in Enschede en omstreken. Hij beschikt dus over een grote ervaring in de behandeling van sportblessures en algemene klachten van het bewegingsapparaat. De combinatie orthomanueel – sportarts geeft een aanzienlijke meerwaarde bij het diagnosticeren en behandelen van sportblessures. Ook de niet-sporter profiteert van deze kennis en ervaring.

KempiWheels bouwt allerlei soorten wielen op maat. Racefietsen, mountainbikes, gravelbikes, tourfietsen en ga zo maar door. Daarnaast ben je voor onderhoud/reparatie van alle wielsets bij KempiWheels aan het juiste adres.

Fabriekswielen zijn vaak zo licht mogelijk, wat niet per se het optimale hoeft te zijn voor een renner. Uit onvrede hierover is Arnout van KempiWheels begonnen met het zelf spaken van wielen. Een handgespaakte wielset kun je exact zo dimensioneren als je zelf wilt. Met een gekozen combinatie van een naaf, velg en het type/aantal spaken krijg je een wielset die precies aansluit bij jouw eigen wensen en budget.