Dit jaar mag Klein Verzet haar 11e lustrum vieren. Ter ere van deze gelegenheid zullen wij gedurende het jaar verschillende actviteiten organiseren zoals o.a. een lustrumdag, weekendje weg en speciale trainingen!

Lustrumdag

Op 7 september wordt een lustrumdag georganiseerd op de campus van de Universiteit Twente.

Het programma is als volgt:

12:00 – Ontvangst met koffie, thee, gebak en een lunch.

14:00 – Toertocht. Op de fiets zullen we het mooiste en, waarschijnlijk, voor u nog bekende wegen van Twente opzoeken. We zullen, in verschillende groepen, ongeveer twee uur op de fiets zitten. Natuurlijk geldt: samen uit, samen thuis!

16:30 – Einde toertocht. In het sportcentrum van de Universiteit Twente zal een mogelijkheid zijn om te douchen en uzelf op te frissen voor het middagprogramma.

17:30 – Barbeque. Omdat u natuurlijk gefietst heeft, zal er een lekkere barbeque klaar staan in de sportkantine van het sportcentrum.

19:30 – Pubquiz. Tijd om uw kennis over Klein Verzet te testen, met voor de winnaars een leuke prijs!

22.00 – Vestingbar. Als u na een mooie dag ook nog een mooie avond wilt beleven zal er nog doorgefeest worden in de vestingbar.

Alle oud-bestuurder, oud-leden, ereleden of huidig leden zijn van harte welkom op deze mooie dag. Inschrijven kan via het volgende formulier: https://forms.gle/gmVSLSoDSgTtv2299 .

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd mailen naar lustrum@kleinverzet.utwente.nl