Inschrijven via: het inschrijfformulier
Inschrijven is mogelijk tot 20:00 op 3 september.

I.v.m. de coronamaatregelen kan aanmelden enkel online. Op zijn laatst de vrijdag voor de wedstrijd. Let op bijschrijven is dus niet mogelijk.

Programma

Op zondag 5 september zal de studentencup weer plaatsvinden op het Hulsbeek! De Studentencup zal starten om 12:00 uur, de laatste deelnemers zullen rond 15:50 uur klaar zijn. Hierna volgt de huldiging.

Starttijden per categorie zijn:
Dames: 12:00 (45 minuten + 3 rondes)
Heren: 13:10 (55 minuten + 3 rondes)

Het is voor elke categorie mogelijk om een korte periode op het parcours in te rijden/parcours te verkennen.

De deelnamekosten zijn 5 euro. Vergeet deze niet mee te nemen! Het liefst gepast betalen!

Permanence

Wegens de coronamaatregelen is er dit jaar geen kleedkamer beschikbaar. De rugnummers kunnen worden opgehaald bij het parcours.

Parcours

De studentencup zal plaatsvinden aan het Hulsbeek. Hier bevindt zich een afgesloten parcours van 2,2 km (zie paarse lijn om de visvijver). Het parcours bevat een ware scherprechter in de vorm van de Snoeijink heuvel.

Bekijk beelden van onze clubkampioenschappen van 2015 voor een impressie van de baan: https://vimeo.com/207454768


Route

Voor degene die voor het eerst in Twente zijn, hebben we hier de belangrijkste routes:

Hulsbeek met de auto: Volg de A1 tot Oldenzaal. Neem hier afrit 32. Volg de Provinciale weg richting Oldenzaal (rotonde rechtdoor). Bij het inrijden van Oldenzaal de rotonde driekwart nemen. Daarop volgt nog een rotonde, deze weer rechtdoor nemen. De eerstvolgende kruising (na een bezinepomp) links afslaan. Je bent nu op het Hulsbeek.

Hulsbeek met OV: Op Hengelo centraal uitstappen, vervolgens is het nog 10km fietsen. Ook is het mogelijk hier de trein naar Oldenzaal te pakken. Vanuit Oldenzaal is het maar 5 km fietsen. LET OP! Naar Enschede met de trein is erg om!

Heb je alsnog vragen? Stuur gerust een email naar: wedstrijdcommissie@kleinverzet.nl

Inschrijven via: het inschrijfformulier