Vandaag is dan eindelijk de Kick-In begonnen! Samen met de HOI (volgende week) zijn dit dé evenementen waarin aankomende studenten kennis maken met het studentenleven in Enschede, en dus ook met Klein Verzet. Tijdens de Kick-In zijn we natuurlijk aanwezig op de Intro Markt aankomende woensdag en, de dag daarna, op de sportdag. Volgende week zullen we op woensdag aanwezig zijn op de promotie markt van de HOI week. Op beide evenementen hopen we veel nieuwe leden te kunnen verwelkomen! Hierbij alvast alle informatie over de introductieperiode bij Klein Verzet.

Poster introtrainingen

Introweekend

Over een dikke maand staat het intro/najaarsweekend voor de deur. Het weekend is van vrijdag 28 september t/m zondag 30 september. We zullen dit keer het Duitse Rijnland verkennen vanuit het plaatsje Bad Ems. Wil jij met ons mee? Schrijf je dan snel in via dit formulier:https://goo.gl/forms/Ult2LZHsPYkZqxZA2.

Wil je liever eerst iets meer informatie ontvangen voordat je besluit mee te gaan, wacht dan nog even de informatie mail af die je binnenkort zult ontvangen, maar denk er wel om: vol=vol.

Let op! Wanneer je je aanmeld, kan je je tot 21 September kosteloos weer afmelden. Aanmelding op het Facebook evenement geldt niet als inschrijving.