Ook dit jaar organiseert D.W.V. Klein Verzet samen met H.W.V. De Tubanters een ronde van de GOW competitie. Deze thuisronde van de veldrij competitie zal plaatsvinden op zondag 26 november. Je kunt meedoen op zowel een veldrijfiets als een MTB, al wordt het sterk afgeraden om op beide fietsen tegelijkertijd mee te doen. Enthousiast geworden? Dan zien we je graag bij de start aan de boerderijweg! Hieronder zie je verdere informatie.

Programma / starttijden

09.32 uur Jeugd 1 (categorie 1 en 2)
09.30 uur Jeugd 2 (categorie 3 en 4)
09.50 uur Jeugd 3 (categorie 5 en 6)
10.45 uur Masters
11.35 uur Vrouwen, Nieuwelingen, Categorie 7
12.30 uur Elite, Beloften, Amateurs
12.30 uur Junioren

Inschrijven

Inschrijven kan op verschillende manieren, maar voor iedere vorm dien je te beschikken over een geldige wedstrijd-, start of dag licentie van de KNWU. Let op! Vanaf november kun je weer een licentie aanvragen voor 2024. Doe dat tijdig, want deelname van wedstrijden in 2024 met een licentie uit 2023 wordt niet toegestaan. Inschrijven voor de hele competitie kan via www.gow.nu/inschrijven en inschrijven per wedstrijd kan via www.mijn.knwu.nl . Ook op de dag zelf kun je nog inschrijven aan de inschrijftafel, voor 10,- via QR-code. Tenzij anders wordt aangegeven. Kies voor één van bovenstaande opties, niet voor meerdere.

Parkeren

Parkeren kan op de parkeerplaatsen van Cubicus.

Volunteers

De GOW commissie is nog op zoek naar vrijwilligers voor de wedstrijddag maar ook voor het opbouwen van de wedstrijd op zaterdag 25 oktober! Lijkt het je leuk om deze wedstrijd mogelijk te maken, meld je dan aan via deze link: https://forms.gle/1Ni58LMUmdEKcKFB8

Verdere informatie vind je op www.gow.nu