Tot nog toe de mooiste dag in het seizoen voor Klein Verzet! De rensters en renners reden goed in vier wedstrijden door het hele land verspreid. Er werd gestart in Maastricht, Neede, Drouwen en Woerden. Op al deze plekken werden mooie resultaten behaald.

Ronde van Wolder

In de klimwedstrijd in de buurt van Maastricht werd gestart in 3 categorie├źn. In alle categorie├źn wist een KV’er het podium te behalen!

In de dameswedstrijd was het Annelotte die er ondanks de spierpijn na de bata de tweede plek wist te bemachtigen!

In de funklasse bewees Wessel het fietsen nog niet verleerd te zijn en pakte de eerste plaats!

Bij de licentiehouders liet Arnout zien dat hij ook heuvelachtige parcoursen aankan. Nadat hij door had dat ze hem op de klim niet gingen lossen legde hij iedereen er op in de eindsprint.

Annelotte en Arnout op het podium

Rond de Needse Berg

Veel van de amateurs zochten een wedstrijd iets dichter bij huis op. In Neede was het Rient die uitblonk in de lastige omloop met een vies klimmetje en een viezer windje. Rient bewees zijn goede vorm en reed samen met 5 andere weg. In de sprint om de overwinning kwam Rient met kramp op de zesde plek terecht. Een mooi resultaat!

Rient in de kopgroep

Omloop van de Bronnegerbult

Bij de dames vertrokken Fianna en Rixt bij de elite dames. De koers werd door Fianna omschreven als een slagveld, dit doordat de wind een flinke rol speelde. Rixt reed in de eerste achtervolgende groep naar een mooie tiende plaats. Fianna kwam in de groep daarachter op een knappe 19e positie over de streep.

Bij de amateurs ging Jesse Rengers van start, hij kwam er voor het klimwerk maar kwam helaas te ver van achteren te zitten in de waaiers om een topresultaat te behalen.

Ronde van Woerden

Jesse Haaksman startte in de ronde van Woerden. In de enige koers waar de wind geen rol speelde gebeurde er maar weinig. Nadat er twee man vandoor ging sprintte de rest van het peloton voor de derde plek. Jesse reed in de pelotonsprint naar de zesde plaats in de eindklassering.

Jesse in de pelotonsprint, foto door Fridolin van der Lecq