Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - zondag 27 mei
10:00 - 20:00

Locatie
UM Sport Dutch Mountains

Categorieën


Beste SWV,
Eindelijk is het mooie weer terug in Nederland! Dit biedt de mogelijkheid om traditiegetrouw de DM-Classic toertocht door het prachtige Limburgse heuvellandschap te organiseren.
Dit is natuurlijk het ideale moment om samen met je studiegenoten, vrienden, familie en DM-ers van het Zuid-Limburgse landschap te genieten. De wegen van o.a. de Amstel Gold race en de “achtertuin” van Tom Dumoulin staan garant voor een epische dag op de fiets.
Dit alles zal plaatsvinden op zondag 27 mei en biedt voor zowel (on)geoefende wielrenners als (on)geoefende MTB’ers een aantal routes. Deze routes variëren van 60, 110 en 160 km op de weg en 30 en 60 km op de mountainbike.
De dag begint met een ontvangst bij UM Sport om 10 uur ’s ochtend, waarna om het half uur verschillende groepen qua afstand en snelheid zullen vertrekken.
Deelname kost €12,50. Hier zit echte Limburgse vlaai en koffie bij ontvangst en een lekkere maaltijd na de toertocht bij inbegrepen. Tijdens de heerlijke maaltijd welke verzorgd zal worden door restaurant Villeneuve (Observantenweg 2, Maastricht), kan nagenoten worden van een epische dag vol toppen en dalen. Mocht je achteraf niet mee kunnen eten dan kan ook voor €5,50 meegedaan worden. In deze prijs zit een heerlijk stuk Limburgse vlaai met een kop koffie inbegrepen.
LET OP! Voor eten en drinken op de fiets zal zelf gezorgd moeten worden!
Inschrijven kan door op de onderstaande link te klikken
Hopelijk tot dan!
Met vriendelijke groet,
Het DM-Classic team