Update 18 mei: op dit moment kunnen we weer op de openbare weg fietsen. Daarom zijn de “normale” zomertrainingen weer opgestart. De coronatrainingen zijn daarom niet meer nodig.

Op 3 maart werden de coronaregels omtrent sporten in een groep versoepeld. Omdat het rijden in een groep op de openbare wegen voor ons nog niet is toegestaan, zijn trainingen verplaatst naar onder andere the UTrack en het wielerbaantje in Oldenzaal. Voor elke training is het vereist om je aan te melden via een registratieformulier dat verspreid wordt onder leden. De verschillende trainingen worden hieronder benoemd.

Wil je lid worden van Klein Verzet? Neem contact op met het bestuur. Dan zullen zij in overleg kijken of en wanneer je met een coronatraining mee kan doen.

Kracht en conditietraining

Elke maandag van 19:30 tot 20:30 op de UTrack wordt een training als de kracht en conditietraining die normaal in het winterseizoen wordt gehouden. In kleinere groepen worden verschillende kracht en conditie oefeningen gedaan.

MTB training

Elke woensdag van 18:00 tot 19:30 wordt een MTB training verzorgd. Er kan nog niet op de routes rondom Enschede gereden, in plaats daarvan zal er met name aan de techniek worden gewerkt op de campus of op andere locaties.

Wegtraining

Elke zondag is er van 12:30 tot 14:00 een wegtraining op de wielerbaan in Oldenzaal. De training is een combinatie van de wedstrijd en intermediate training. In verschillende groepen, op basis van niveau, trainen we voor het hopelijk nog komende wegseizoen.