Inschrijven

De inschrijvingen voor de lustrumdag zijn inmiddels gesloten. Alle deelnemers zullen maandag een mail ontvangen met meer informatie over het programma.
Heeft u zich wel opgegeven maar geen mail ontvangen? Check dan eerst uw spam-box. Mocht u de mail daar ook niet vinden, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Programma

Om te vieren dat onze mooie vereniging zijn tiende lustrum beleefd nodigen wij alle huidige en oud leden uit voor deze speciale dag. Het programma van deze dag is als volgt:

10.00 Ontvangst

Wij ontvangen u graag met een kopje koffie en een stukje gebak. Zorg er voor dat u de fiets al binnen handbereik heeft voor de toertocht.

11:00 Toertocht

Op de fiets zullen we het mooiste van Twente opzoeken. We zullen ongeveer 2 uur op de fiets zitten, waarbij natuurlijk geldt: samen uit, samen thuis!

13:00 Einde toertocht

Wanneer we weer terug zijn op de campus kan de fiets opgeborgen worden. Er zal nu ook gelegenheid zijn om te douchen en u op te maken voor het middag programma.

14:00 Lunch

Na het fietsen moet er natuurlijk ook gegeten worden.

15:00 Presentaties

Verschillende sprekers zullen u vertellen over de geschiedenis van Klein Verzet. Ook komt de huidige stand van zaken aan bod.

16:00 Pubquiz

Deze speciale pubquiz zal uw kennis over Klein Verzet en de wielersport in het algemeen testen.

18:00 Barbeque

Om de dag goed af te sluiten gaan we samen barbeque├źn.

Locatie

U bent ‘s ochtends welkom in de kantine van het sportcentrum. Meer informatie staat in de informatiemail die alle deelnemers ontvangen hebben.