1 oktober 2019 zal Klein Verzet 50 jaar worden, om dit te vieren zullen er meerdere activiteiten georganiseerd worden. Ook zal het Nederlands Studenten Kampioenschap op onze mooie campus verreden worden.

Allereerst zal in samenwerking met Studium Generale een tweetal lezingen georganiseerd worden. Op 10 september zal Bram Tankink langs komen om te praten over zijn carrière. Op 1 oktober is Gerard Vroomen (bekend als oprichter van Cervélo) te gast om te praten over het ontwerpen van fietsen. Meer informatie over deze lezingen is te vinden op http://www.kleinverzet.utwente.nl/lezingen-studium-generale/.

Als hoogtepunt zal op 12 oktober een lustrumdag georganiseerd worden. Deze dag is bedoeld voor alle (oud) leden, donateurs en anderen die zich actief voor de vereniging hebben ingezet. Meer informatie en opgeven voor de lustrumdag kan via http://www.kleinverzet.utwente.nl/lustrum-dag/.

Tot slot zullen de leden nog op lustrumreis gaan. Van 15 tot 17 november zullen zij afreizen naar Gent. Uiteraard zal er genoten worden van de Belgische specialiteiten, maar er zal ook een bezoek gebracht worden aan de Flandrien Cross. Hoe leden zich hier voor kunnen opgeven zal intern gecommuniceerd worden.

Heeft u nog suggesties of vragen over het lustrum, dan kunt u mailen naar: lustrum@kleinverzet.nl