Om te vieren dat onze mooie vereniging zijn tiende lustrum beleefd nodigen wij alle huidige en oud leden uit voor deze speciale dag. Het programma van deze dag is als volgt:

10.00 Ontvangst

Wij ontvangen u graag met een kopje koffie en een stukje gebak. Zorg er voor dat u de fiets al binnen handbereik heeft voor de toertocht.

11:00 Toertocht

Op de fiets zullen we het mooiste van Twente opzoeken. We zullen ongeveer 2 uur op de fiets zitten, waarbij natuurlijk geldt: samen uit, samen thuis!

13:00 Einde toertocht

Wanneer we weer terug zijn op de campus kan de fiets opgeborgen worden. Er zal nu ook gelegenheid zijn om te douchen en u op te maken voor het middag programma.

14:00 Lunch

Na het fietsen moet er natuurlijk ook gegeten worden.

15:00 Presentaties

Verschillende sprekers zullen u vertellen over de geschiedenis van Klein Verzet. Ook komt de huidige stand van zaken aan bod.

16:00 Pubquiz

Deze speciale pubquiz zal uw kennis over Klein Verzet en de wielersport in het algemeen testen.

18:00 Barbeque

Om de dag goed af te sluiten gaan we samen barbequeën.

Locatie

De exacte locatie wordt later doorgegeven. Het grootste deel van de dag wordt echter op de campus doorgebracht.

Inschrijven

Bent u enthousiast geworden? Schrijf u dan hieronder in! Om de kosten hoeft u het niet te laten. Oud leden betalen namelijk € 25. U krijgt later nog een email over het voldoen van deze kosten. Huidige leden en donateurs betalen € 20, dit wordt via automatische incasso geïncasseerd.